فرش دودی

فرش دودی در مدل‌های مختلف و طرح‌های متفاوت ارائه می‌شود و طراحان خوش سلیقه از علاقه ذاتی و غریزی ایرانیان به طرح‌های سنتی و کلاسیک استفاده کرده و فرش جدید دودی را در طرح‌های سنتی و کلاسیک جدید خلق کرده اند.

قشنگی کار در اینجاست که بیشتر طرح های فرش دودی جدید اقتباس گرفته از تذهیب های پشت کتاب قرآن، نقش مایه های مکتب عباسی و… است و طراحان با چنان هنرمندی و زیرکانه این طرح های ایرانی را که نشان از هویت و فرهنگ ایرانی است، روی زمینه فرش دودی به نگاره درآوردند و سبب شده است تا طرح های ایرانی در دل دکوراسیون های مدرنیته و مینیمالیست جایگاه ویژه ای داشته باشد و بدین صورت قلب طرح های ایرانی در دکوراسیون های ایرانی بتپد.

طرح های سنتی و کلاسیک فرش رنگ دودی کف زمین را به قاب پرگهری تبدیل می‌کنند؛ به گونه ای که کف دکوراسیون همچون تابلویی زیبا می‌درخشد و بدین صورت با تهیه فرش زمینه دودی در طرح های ایرانی می‌توان هم پا به دنیای مدرنیته و معاصر گذاشت و هم اینکه طرح و نگاره ایرانی را حفظ کرد و یک دکوراسیون معاصر مدرنیته ایرانی خلق کرد.

انتخاب فرش دودی رنگ بهتر است بر اساس نوع سبک فضا باشد؛ برای مثال قالی رنگ دودی که برای آشپزخانه انتخاب می شود باید متفاوت با انتخاب آن در سالن پذیرایی باشد.

فرش دودی – فرش رنگ دودی – فرش دودی جدید – فرش دودی رنگ